hero image
dppi

Ilyen látványos az F1-es pálya Las Vegas-ban, ilyet még nem láttál (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/16 16:38
Láthattunk már villanyfényes futamokat a Forma-1-ben, de úgy fest, hogy Las Vegas még magasabbra helyezi a lécet.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Eljött a nagy pillanat, amikor is Las Vegas futamot rendezhet a modern Forma-1-ben. Ezzel hosszabb időre vethetik meg a lábukat a kategóriában, és nem kizárt, hogy hamar kedvenccé fognak válni.

Más kérdés, hogy ezt nem mindenki tudja megfizetni, mert már az odaút sem olcsó, ha messziről érkezünk, nem beszélve a szállásról, és akkor még a jegyeket meg sem vásároltuk. Az élmény viszont garantált lehet, és biztosan igent mondanánk a lehetőségre.

Hatalmas fényárban úszik a pálya, hiszen Las Vegas igazán esti fények mellett különleges. Más kérdés, hogy a nap 24 órájában játszanak az emberek a kaszinókban, viszont este minden izgalmasabb.

Az F1 mezőnye felkészült, alig várják a zöld jelzést, mivel ez egy teljesen új utcai pálya. Szimulátoron keresztül már mehettek rajta jó pár kört, viszont a valóság adja meg az ízét ennek az egésznek.

Elsőként a biztonsági autó vehette igénybe a pályát a vizes aszfaltcsíkon, és már most nagyon látványos a helyszín. Monumentális lesz, amikor az F1-es autók is kihajtanak, és elkezdenek tempót menni.