hero image
dppi

Ilyen látványos az új F1-es játék, az F1 24 (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/03 10:40
Megjelent az első játékmenet videó az F1 24-ről, ami a Forma-1 új hivatalos játéka, mely minden eddiginél szebb, modernebb és jobb.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Egy ideje rendszeresen kaphatunk F1-es játékokat, ami nem mindig volt így. Hosszú évek óta kizárólag egy bizonyos cég készíthet ilyen játékot, ami a múltban más volt, így a verseny is érdekesebb lehetett a piacon. Ennek és annak is megvan a maga előnye, de az újabb verziók nem tipikus szimulátorok.

Nyilván meglenne a lehetőségük a készítőknek arra, hogy egy nagyon nehéz szimulátoros játékot készítsenek, ugyanakkor az eladások mindent befolyásolnak. Emiatt a középút a helyes, és a sok beállítási lehetőséggel azoknak is kedveznek, akik szimplán csak szórakozni akarnak. Miután itt is a pénz dönt, van egy eladási limit, amit tartani kell, mindez érthető.

Az F1 24 kapcsán jelent meg egy 13 perces játékmenet videó, ami látványos formában mutatja be a PS5-re, PS4-re, Xbox-ra és PC-re is megjelenő játékot. Már nem kell sokat várnunk a nagy pillanatra, ugyanis május 31-én elérhetővé válik az F1 24, benne az aktuális mezőnnyel és pályákkkal.

A videóban Spa-t, Monacót, Silverstone-t, Lusailt és Sanghajt nézhetjük meg a pályák közül. Régóta vártunk erre a videós csomagra, és abban is biztosak lehetünk, hogy később újabb és újabb frissítéseket adnak majd ki a játékhoz, akárcsak a korábbi verziókhoz. Eddig összességében meggyőző, amit láttunk, és a szimulátorosok szintén feltalálhatják magukat benne.