Lance Stroll volt a legtrendibb, aki egy igen komoly Aston Martinnal futott be, majd már osztogathatta is az autogramokat.

A Forma-1 mezőnye már ott van Japánban, Suzukában, ahol ezrek várták őket. Sokan a hajnali órákban a pályán várakoztak, hogy senkiről ne maradjanak le, bár ez a japánoknál alap dolognak mondható, általában késő este távoznak. Náluk ez a pár nap valóban arról szól, hogy átéljék az F1-et, amiből csak egy van az évben Japánban.

Olyan izgalmas ez a helyszín, hogy akár több futamot is tárhatnának Japánban. Ráadásul több remek pályával is rendelkeznek, így minden adott lenne hozzá, de ezek óriási költségek, és Suzukának is sok pénzt kell fizetnie. Az azonban biztos, hogy Japán Nagydíj nélkül az F1 soha nem volt az igazi.

A versenyzők is imádják a helyszínt, örömmel érkeztek meg Japánba. A rajongók megint sokat készültek, temérdek különleges ajándékkal utaztak el a pályához, ahol ilyenkor a légkör is egészen más. Lance Stroll, az Aston Martin versenyzője nagyon trendi módon futott be, abszolúte hozza az F1-es feelinget.

Sokan mások igencsak lazára vették a figurát, és pulóverben sétálgattak, míg Fernando Alonso egy elegánsabb mellényt viselt. Mindig érdekes látni, hogy a pilóták épp milyen hangulatban vannak, mert az az öltözködésükön is meg tud jelenni. Már most kíváncsiak vagyunk, vajon Lewis Hamiltojn mivel rukkol elő a hétvégére.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL