hero image

Ilyen lehetne 2022-ben a BMW Sauber autója a Forma-1-ben (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/03/29 09:49
Sean Bull ismét egy érdekes koncepciófestéssel állt elő: azt képzelte el, milyen festéssel indulhatna idén a BMW Sauber, ha a német autómárka sosem hagyta volna el a száguldó cirkuszt.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

A BMW a Forma-1 több érájában is feltűnt, a legtöbbek számára viszont a Williams, majd a Sauber oldalán töltött évek csenghetnek ismerősen, amely alatt világbajnoki címet nem, de több futamgyőzelmet is tudott gyűjteni a német autómárka.

A BMW Sauber formáció 2006 és 2009 között tartott, amely alatt egy konstruktőri második és egy konstruktőri harmadik hely is összejött a partnerségnek, 2008-ben pedig Robert Kubica szerezte meg a BMW Sauber egyetlen futamgyőzelmét.

A 2009-es évük viszont nem alakult sikeresen, és bár 2010-ben névlegesen még ott volt a BMW a Sauber oldalán, valójában ekkor már véget ért a házasság és a BMW kivonult a Forma-1-ből.

A tehetséges designer, Sean Bull pedig elképzelte, milyen festéssel indulhatna 2022-ben a BMW Sauber, ha a BMW sosem szállt volna ki, és partnerként a csapat mellett maradt volna a Red Bull és a Petronas is.