hero image

Ilyen lehetne az Audi Forma-1-es festése! (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/04/07 09:49
Az utóbbi időben sokat lehet hallani arról, hogy a Volkswagen-csoport az Audi és a Porsche révén is beszállhat a Forma-1-be, Sean Bull pedig ennek apropóján elképzelte, milyen festéssel indulhatna az Audi.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Jó ideje lehet hallani arról, hogy a Volkswagen-csoport komolyan fontolgatja a Forma-1-be való beszállást a 2026-os, új motorformula bevezetésével az Audi és a Porsche is ott lehet a száguldó cirkusz mezőnyében.

Német sajtóinformációk szerint az Audi a McLaren megvételével szeretne beszállni, míg a Porsche a Red Bull oldalán térhetne vissza a formulaautózás királykategóriájába mint motorbeszállító.

A tehetséges designer, Sean Bull pedig elképzelte, milyen lehetne az Audi festése, ha már jövőre ott lennének a mezőnyben. Az eredmény meglehetősen látványosra sikerült, mi szívesen látnánk egy ilyen fényezést is az F1-ben!

Eközben ha minden igaz, hamarosan újabb hírek érkezhetnek a Volkswagen-csoport háza tájáról, egyáltalán nem kizárható, hogy a következő hetekben hivatalos információ is érkezik majd az Audi vagy a Porsche terveiről.