hero image

Ilyen lehetne az Audi Forma-1-es festése! (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/07 09:49
Az utóbbi időben sokat lehet hallani arról, hogy a Volkswagen-csoport az Audi és a Porsche révén is beszállhat a Forma-1-be, Sean Bull pedig ennek apropóján elképzelte, milyen festéssel indulhatna az Audi.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Jó ideje lehet hallani arról, hogy a Volkswagen-csoport komolyan fontolgatja a Forma-1-be való beszállást a 2026-os, új motorformula bevezetésével az Audi és a Porsche is ott lehet a száguldó cirkusz mezőnyében.

Német sajtóinformációk szerint az Audi a McLaren megvételével szeretne beszállni, míg a Porsche a Red Bull oldalán térhetne vissza a formulaautózás királykategóriájába mint motorbeszállító.

A tehetséges designer, Sean Bull pedig elképzelte, milyen lehetne az Audi festése, ha már jövőre ott lennének a mezőnyben. Az eredmény meglehetősen látványosra sikerült, mi szívesen látnánk egy ilyen fényezést is az F1-ben!

Eközben ha minden igaz, hamarosan újabb hírek érkezhetnek a Volkswagen-csoport háza tájáról, egyáltalán nem kizárható, hogy a következő hetekben hivatalos információ is érkezik majd az Audi vagy a Porsche terveiről.