hero image
dppi

Ilyen nézetből még nem láttad Hamilton csattanását Katarból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/11 16:07
Lewis Hamilton és George Russell túl közel került egymáshoz a rajtot követően Katarban, ami sokba került.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Mercedes azért küzd, hogy meglegyen a második hely a bajnokságban, ami minimális cél, miután a Red Bull már Japánban címet védett. Ez pedig megint beszédes differencia, és egyúttal vészjósló a jövőre nézve.

Ugyanakkor minden sorozat megszakad egyszer, ezzel mindkét csapat tisztában van, de sokan arra várnak, hogy a Ferrari kerüljön az élre. Rég volt erre példa, hiába a végtelen erőforrás és a nagy múlt.

A németeknél is zajlik a munka, a Katari Nagydíjon is jól alakulhattak volna a dolgok. Hamilton ritkán esik ki, pláne a rajtot követően, de ez most egy igen rövid verseny volt számára, aminek nem örült.

Ráadásul Russellel ütközött össze, aki szintlén bajba került. Wolff sem akarta elhinni, ami történt, bár itt most nem voltak harcban a címért, és Hamilton, valamint Russell kapcsolata is sokkal ideálisabb.

Alább különleges nézetből láthatjátok, ahogyan a két Mercedes egymáshoz ér. Pillanat alatt megtörtént a baj, onnan pedig már nem volt visszaút, legalábbis brit F1-es rekordernek biztosan nem.