Nem lehet azt mondani, hogy Lewis Hamilton élete legjobb futamán lenne túl Japánban, de legalább divatosan jelent meg.

Max Verstappen nem adott esélyt a mezőnynek, és lehetséges, ugyanez lett volna a helyzet Ausztráliában, ha nem megy tönkre alatta a Red Bull. Noha Pérez második lett, sokat nem látott a holland világbajnokból, annyira elhúzott tőle.

Ez pedig egy igencsak fájdalmas vereséget generált a mezőny számára, és egy forintot nem tennénk arra, hogy nem Verstappen lesz a világbajnok 2024-ben. A Ferrarik viszont a futamra már jobb formát mutattak, ott voltak a harmadik és negyedik helyen, addig Norrisnak be kellett érnie egy ötödik hellyel.

Hamilton megint kikapott a csapattársától, nem jönnek össze nekik a dolgok, így nem lehet azt sem mondani, hogy bombaformában készül a Ferrarihoz, ahol Leclerc okozhat neki még nagyobb gondokat, már csak amiatt is, mert a monacói köré épül a legendás istálló, ő jelenti számukra a nagy jövőt, majd talán később Verstappen.

Hamilton a vasárnapnak is megadta a módját, egy újabb eddig nem látott összeállítással köszönt be. Mivel nagy rajongója a divatnak, sok pénze van belőle, igyekszik valamivel felhívni magára a figyelmet a versenyhétvégéken, ahol sok fotós van jelen. Japánt ő is imádja, és a közönség már nagyon várta, hogy mivel rukkol elő.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL