Charles Leclerc egy minden szempontból szinte tökéletes versenyző a Ferrarinál, egyedül az hibádzik, hogy nem olasz.

Ezt talán megbocsátják a szurkolók, mert Leclerc anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet, amivel még közelebb tud kerülni a csapathoz és a rajongókhoz. Ez Räikkönenre például nem volt jellemző, legalábbis az, hogy tökéletesen beszélje az olaszt, b ár cserébe világbajnokságot nyert a legendás istállónak.

Még mindig Kimi címe az utolsó Maranellóban, aminek lassan 20 éve. Döbbenetes, hogy azóta egy trófea sem csúszott be a Ferrarinál, noha Massa, Alonso és Vettel is közel járt ehhez, de valamiért a szerencse nem melléjük állt. Ráadásul Massa pereskedésnek indult az F1-ben az elvesztette címe miatt, mai napig fáj neki, ami Szingapúrban történt 2008-ban.

Leclerc fiatalon kapta meg a lehetőséget arra, hogy a világ legnagyobb csapatának versenyezzen. Azóta a fizetése is drasztikusan nőtt, a Ferrari egyértelműen köré építi az istállót, miközben nők millióira van hatással. Imádják őt a csajok, nagyon népszerű, tökéletes megjelenéssel rendelkezik, sokan őt tartják a mezőny legvonzóbb versenyzőjének.

Mindez nem véletlen, és az idő múlása is jól áll neki, bár ő mindig végtelenül fiatalos marad, mint DiCaprio. Sok év telik el addig, hogy visszavonuljon, nehéz elképzelni, hogy nem lesz legalább egy címe a Ferrarival, bár Alonsónál is ezt mondtuk. A spanyol még mindig ott van a mezőnyben, és az egyik legjobb.

Leclerc imádja a divatot, a Ferrarikat, az olasz kultúrát, ráadásul ki is van pattintva. Modellnek is elmehetne, bár részben az is, mert van ilyen megállapodása, szóval nem lehet azt mondani, hogy ne élne tökéletes életet. Ez nagyon is az, viszont maximálisan megérdemli, rég volt ekkora tehetsége a Ferrarinak ennyire fiatalon.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL