hero image
X / Red Bull

Imádni fogod a Red Bull új F1-es festését a Las Vegas-i Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/15 10:02
A Red Bull megint magasra tette a lécet, és egy igen különleges festéssel készült a Las Vegas-i Nagydíjra.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Forma-1 mezőnye imád az Egyesült Államokban versenyezni, de erre sokáig nem volt lehetőségük. Indianapolis távozásával eltűnt a naptárból az amerikai hétvége, majd egy hosszabb szünet következett.

Mindenki csalódott volt, és noha Bernie Ecclestone, az F1 korábbi tulajdonosa sokat dolgozott azon, hogy a helyzet változzon, nem járt sikerrel. Mindennek megvan az ára, így az USA Nagydíjnak is.

Azóta renget minden változott a Forma-1-ben, többek között a tulajdonosi kör is. Most pedig ott tartunk, hogy sorra jönnek az amerikai versenyek, aminek nyilván nem kis marketingértéke van, és lesz is.

Las Vegasba is a show miatt látogat el a mezőny, de valószínűleg a versenyzésre sem lesz panasz. Az év vége felé haladván már mindenki más hangulatban van, a Red Bull is, akik simán megnyerték a bajnokságot.

A „bikák” is sokat készültek Las Vegasra, aminek kapcsán bemutatták az új festésüket. Videón és fotókon is láthatjátok a neon hatású festést, ami remekül mutat az autókon, Max Verstappen és Sergio Pérez örülhet.