hero image

Íme, a 2022-es Forma-1-es Ausztrál Nagydíj menetrendje: kora reggeli program jön!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/05 09:51
Ausztráliában rendezik az F1-es szezon idei harmadik futamát, így hosszú idő után először kell korán kelnünk egy Forma-1-es verseny miatt.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Egy hét szünetet követően robog tovább a száguldó cirkusz szezonja, a következő állomás pedig az ausztráliai Melbourne lesz, ahova 2019 után először tér vissza a mezőny, ahol a 2020-as szezonnyitót is tartották volna.

A koronavírus-járvány miatt pár évig hiányzó helyszín egyik sajátossága, hogy az időeltolódás miatt Európában nagyon korán kell kelni ahhoz, hogy végigkövessük a Forma-1-es programokat, ez pedig idén sem lesz másképp.

Az első szabadedzés magyar idő szerint pénteken 5 órától kerül megrendezésre, a második szabadedzést pedig 8 órától rendezik. Szombaton ugyanezeket az időpontokat kell bevésnünk a naptárba, hiszem 5-től lesz az FP3, az időmérő edzés pedig 8 órakor veszi kezdetét.

Ahhoz pedig, hogy a verseny rajtjáról ne maradjunk le, 7 órakor kell a képernyők elé ülnünk, és remélhetőleg ismét olyan izgalmas nagydíjat láthatunk, mint az előző kettő idei futamon.