hero image

Íme, a 2022-es Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíj menetrendje – jön az idei első sprint!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

FORMA-1

Fernando Alonso úgy dob, mint egy NBA-játékos (videó)

Motorsport.hu
2022/04/18 09:52
A hétvégén újabb Forma-1-es futamot rendeznek, a helyszín ezúttal Imola, ahol a szezon első sprintkvalifikációjára is sor fog kerülni – ne maradjatok le semmiről!
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Két kifejezetten izgalmas és egy kevésbé izgalmas versenyt rendeztek idén a Forma-1-ben, a hétvégén pedig következik a negyedik versenyhétvége, amelyet Imolában rendeznek, tehát jön az idei első európai nagydíj.

Ezen felül az idei első sprintkvalifikációra is sor fog kerülni: az F1-es program pénteken 13:30-kor kezdődik az első szabadedzéssel, pénteken 17 órakor pedig jön az időmérő, ami a sprint rajtrácsát alakítja ki.

Szombaton 12:30-tól jön a második szabadedzés, 16:30-tól pedig a sprintkvalifikáció, ahol idén több pontot osztanak, mint tavaly – a részleteket itt érheted el. A futam vasárnap 15 órától kerül megrendezésre, és kiderül, ismét Leclerc vagy Verstappen tud-e győzni, vagy újabb győztest avathatunk.

Az F1-en kívül az Forma-2 is fordulót rendez a hétvégén: az időmérőt pénteken 15:55-től, a sprintfutamot szombaton 10:35-től, a főfutamot pedig vasárnap 10:20-tól rendezik Imolában – ne maradjatok le semmiről!