hero image

Íme, a 2022-es Forma-1-es Miami Nagydíj menetrendje – új helyszínen az F1, éjszakai program jön!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/02 09:53
A hétvégén látogat először Miamiba a Forma-1 mezőnye, ahol az Egyesült Államokról lévén szó, éjszakai programot rendeznek – legalábbis európai idő szerint. Íme, a menetrend!
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Nagyon érdekes hétvége vár ránk a Forma-1-ben, ugyanis bemutatkozik egy gyönyörű helyszín a száguldó cirkuszban, az egyesült államokbeli Miami, ami 6 órás időeltolódás miatt európai nézőpontból éjszakai időpontokat „varázsol” a programnak.

Ennek megfelelően az első szabadedzés pénteken 20:30-tól veszi majd kezdetét, a második szabadedzés pedig 23:30-kor fog indulni. A szombati harmadik szabadedzés 19 órakor indul majd, míg az időmérő edzés 22 órától kezdődik.

A vasárnapi verseny is meglehetősen későn, 21:30-kor fog indulni, vagyis este 11 óra után fogják leinteni az F1 történetének első Miami Nagydíját, ami érdekesnek ígérkezik, hiszen valós kilométereket még nem gyűjthettek a pályán a versenyzők és a csapatok.

További érdekesség, hogy olasz sajtóhírek szerint még erősebb motorral érkezhet majd Miamiba a Ferrari, a hétvége menetrendje pedig a lenti Twitter-beágyazásban is megtekinthető, és kövessétek is a Motorsport.hu Twitter-oldalát!