hero image
dppi

Íme a Mexikói Nagydíj rajtrácsa, Ferrarik az első sorban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/10/29 13:23
A régi szép időket idézi a rajtrács, amikor a Ferrarik még dominánsak voltak a Forma-1-ben, de erre igen rég volt példa.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Legutóbb igazán domináns Michael Schumacherrel tudott lenni a Ferrari a 2000-es évek első felében. 20 év telt el azóta, ami több mint fájdalmas a rajongók számára, mivel Räikkönen 2007-es címe óta nem született több.

Alig pár esztendő választja el attól a legendás istállót, hogy azt mondhassák, 20 éve nem nyertek egyéni világbajnokságot. Erre akkor senki nem gondolt volna, de ez most ismét egy igencsak ínséges időszak, mint Schumacher megérkezése előtt.

Jelenleg Mexikóban tartózkodik a mezőny, és a Ferrarik az első sorból várhatják a rajtot. Mindenkit meglepetek ezzel, többek között saját magukat is, ám most Leclerc volt a gyorsabb, ha nem is sokkal.

Valamit előrántottak az olaszok, de még így is a Red Bull a favorit. Ez teljesen nyilvánvaló, viszont lehet meglepetés vasárnap. Verstappen harmadikként rajtolhat majd el, közvetlen a korábbi csapattársa, Ricciardo előtt.

Ricciardo ezzel bizonyítja, nagyon jó ötlet volt ülést adni neki az AlphaTaurinál, és ha így folytatja tovább, akár újra összeállhat a nagy duó a Red Bullnál. Pérez, Hamilton, Piastri, Russell, Bottas és Zhou követi az ausztrált a rajtrácson.