hero image

Íme, az első videó Max Verstappenről a 2022-es Red Bullban!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/23 09:56
A Red Bull nem meglepő módon egészen a barcelonai szezon előtti tesztek kezdetéig kivárt a shakedownjukról készült videó publikálásával, most viszont láthatjuk, hogyan fest mozgásban Max Verstappen alatt az RB18.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Red Bull múlt héten „titokban” tartotta meg az RB18 shakedownját, amelynek folyamán Max Verstappen és Sergio Perez összesen 100 km-t tehetett meg, az osztrák istálló pedig a lehető legtovább takargatni akarta a kártyáit, ezért csak alacsonyabb felbontású, nem hivatalos képeket láthattunk a kocsijukról egészen szerda délelőttig.

Viszont a Milton Keynes-i alakulat a kollektív teszt keretein belül azóta már pályára vitte a kocsiját, ennek örömére úgy döntöttek, most már megosztják a silverstone-i shakedownon készült videót, így már mozgásban is láthatjuk a regnáló bajnok kocsiját.

A közel két perces videó az alábbi Twitter-beágyazásban tekinthető meg, és megszólal benne a csapatfőnök Christian Horner, illetve a két pilóta, Max Verstappen és Sergio Perez is, valamint a bokszban folyó munkálatokba is bepillanthatunk.

Azóta pedig már Barcelonában is megtette az első köreit az energiaitalos istálló „A” csapata, és az első tesztnap felénél Verstappen a hatodik helyen állt összesen 80 kört teljesítve – de természetesen egyelőre nem reprezentatívak a köridők.

A tesztnap második fele magyar idő szerint 14 órától 18-ig fog tartani, és ugyanígy 9-13 és 14-18 között tesztelhetnek az istállók és a pilóták csütörtökön és pénteken is, kövessetek minket a friss hírekért!