Esteban Ocon, az Alpine Forma-1-es pilótája szerint a Drive to Survive egyik új epizódjában „furcsán” szerkesztették a történetbe a rádióüzeneteit.

A Drive to Survive ötödik évada tegnap érkezett meg a Netflixre és Ocon máris elárulta, hogy az ötödik részben meglepődve hallotta egy másik versenyen elhangzó rádióüzenetét, amikor a Francia Nagydíjat foglalta össze a sorozat.

A francia versenyző a nyolcadik helyen végzett hazai versenyén és az hangzik el tőle: „Ez egy győzelemmel ért fel.” Azonban a RaceFans kérdésére elmondta, hogy valójában nem a nyolcadik helyre mondta ezt:

„Tükrözi a sorozat a valóságot, de elég furcsa módon. Például van egy rész, amikor nyolcadik lettem, amikor azt mondom, hogy ez egy győzelemmel ért fel. Ott biztos nem mondtam ilyet! Amikor Ausztriában ötödik lettem, vagy Japánban negyedik, akkor lehet, de Franciaországban nem. Furcsa dolgok ezek, de ez is a show része, nem panaszkodhatunk, ha ennyien nézik.”

Ocon szerint nem fog panaszkodni afelől, hogy hogyan mutatják őt be a Drive to Survive-ban, viszont vannak fenntartásai: „Nem akarom, hogy úgy tűnjön, jó nekem a nyolcadik hely is. Nem akarok nyolcadik lenni. Nyerni akarok. De az ilyen dolgokban ezzel nincs probléma.”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL