hero image

Ízléstelen posztot írt Hamiltonról egy marshal, majd lemondott

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/03/27 10:00
Egy marshal azt kívánta Lewis Hamiltonnak egy tweetjében, hogy olyan balesetet kíván neki, mint amilyet Romain Grosjean szenvedett Bahreinben, majd pár óra múlva bocsánatot kért és lemondott.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Egy, a Szaúd-arábiai Nagydíjon dolgozó marshal szombat délelőtt írt egy ízlésesnek egyáltalán nem nevezhető tweetet, amelyben ezt írta: „Remélem, Hamiltonnak olyan balesete lesz, mint Grosjeannak Bahreinben.”

Mint ismert, a 2020-as Bahreini Nagydíjon Romain Grosjean rendkívül nagy tempóval szenvedett balesetet, amelyet az incidens súlyosságához mérten „olcsón” megúszott: a keze égett meg, illetve kiment a bokája.

Ez a tweet az FIA-hoz is eljutott, és az ESPN kérdésére megerősítették, hogy a pályamunkás bocsánatot kért a posztért, és hogy a versenyhétvége további részében már nem vesz részt. A most már privát fiókján ezt a tweetet tette közzé délután a marshal:

„Szeretnék bocsánatot kérni a Szaúd-arábiai Motorsport Szövetségtől és Lewistól, és szeretném bejelenteni, hogy lemondok a pályán betöltött szerepkörömről.”