hero image

Jövő héten kaphat zöld jelzést két komoly márka Forma-1-be való beszállása! – sajtóhír

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/03/31 20:45
A Reuters arról ír, hogy jövő héten fontos döntést fog meghozni a Volkswagen-csoport, és komoly esély van arra, hogy zöld jelzést adnak az Audi és a Porsche Forma-1-be való beszállására.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Reuters beszámolója szerint komoly esély van arra, hogy a Volkswagen-csoport a két márkájának, az Audinak és a Porschénak zöld jelzést fog adni jövő héten a Forma-1-be való beszállására.

Már egy ideje szólnak arról sajtóhírek, hogy jelenlegi F1-es csapatokkal alakíthat partnerséget mindkét autómárka: a Porsche a Red Bull mellé szegődne, míg az Audi a Reuters forrása szerint körülbelül 500 millió eurót szeretné ajánlani a McLarenért.

Az értesülést a Volkswagen, a Red Bull és a McLaren sem kívánta kommentálni, viszont ha hihetünk a neves portálnak, akkor hamarosan hivatalos bejelentés is érkezhet a Volkswagen-csoport szándékairól.

A Forma-1 jelen pillanatban világszerte és Magyarországon is emelkedő népszerűséget mutat, nemrégiben az M4 Sport adott hírt arról, hogy 642 ezren nézték a szezonnyitó Bahreini Nagydíjat, amely az év eddigi legnézettebb sporteseménye lett.