hero image

Júliusban tesz bejelentést az Alfa Romeo a Forma-1-es partnerségéről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/27 20:47
Az Alfa Romeo vezérigazgatója elmondta, hogy júliusban fognak bejelentést tenni a Forma-1-es hogyan továbbról, a jelek pedig arra mutatnak, hogy a Sauber mellett marad az olasz autógyártó.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az Alfa Romeo 2018-ban lett a Sauber csapatának névadó szponzora, 2019 óta pedig már Alfa Romeo néven fut az istálló, amelynél jelenleg Valtteri Bottas és az újonc Csou Kuan-jü vezet.

Motorsport.com olasz kiadásának beszámolója szerint pedig az Alfa Romeo vezérigazgatója, Jean Philippe Imparato azt mondta, hogy júliusban tesznek bejelentést a Sauberrel való partnerségükről.

A Stellantis-csoport vezérigazgatója, Carlos Tavares hozzátette, nem lesz bonyolult a folyamat: az eredményeket és a pénzügyi megtérülést fogják megvizsgálni – a csapat jelenleg az ötödik helyen áll a konstruktőrök között.

A jelek az olasz portál szerint arra mutatnak, hogy folytatódni fog az Alfa Romeo és a Sauber partnersége, hiszen mindkét, Tavares által említett területen pozitív a mérleg, sőt a Stellantis-főnök ki is jelentette, hogy jól működik a Forma-1-es szerepvállalásuk.