hero image

Júliusban tesz bejelentést az Alfa Romeo a Forma-1-es partnerségéről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/04/27 20:47
Az Alfa Romeo vezérigazgatója elmondta, hogy júliusban fognak bejelentést tenni a Forma-1-es hogyan továbbról, a jelek pedig arra mutatnak, hogy a Sauber mellett marad az olasz autógyártó.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Az Alfa Romeo 2018-ban lett a Sauber csapatának névadó szponzora, 2019 óta pedig már Alfa Romeo néven fut az istálló, amelynél jelenleg Valtteri Bottas és az újonc Csou Kuan-jü vezet.

Motorsport.com olasz kiadásának beszámolója szerint pedig az Alfa Romeo vezérigazgatója, Jean Philippe Imparato azt mondta, hogy júliusban tesznek bejelentést a Sauberrel való partnerségükről.

A Stellantis-csoport vezérigazgatója, Carlos Tavares hozzátette, nem lesz bonyolult a folyamat: az eredményeket és a pénzügyi megtérülést fogják megvizsgálni – a csapat jelenleg az ötödik helyen áll a konstruktőrök között.

A jelek az olasz portál szerint arra mutatnak, hogy folytatódni fog az Alfa Romeo és a Sauber partnersége, hiszen mindkét, Tavares által említett területen pozitív a mérleg, sőt a Stellantis-főnök ki is jelentette, hogy jól működik a Forma-1-es szerepvállalásuk.