hero image

Keresőkutyákkal vizsgálták át a Red Bull garázsát a rendőrők Kanadában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/06/21 10:04
A Red Bull joggal ünnepelhetett a Kanadai Nagydíj után, hiszen Max Verstappen megnyerte a futamot, ugyanakkor árnyalta egy picit a képet, hogy a kanadai rendőrök keresőkutyákkal vizsgálták át a garázsukat, melyet a futam után nem is használhattak.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Furcsa jelenetek zajlottak le Montrealban. Max Verstappen kanadai győzelme után a Red Bull személyzete nem térhetett vissza a csapat garázsába. A kanadai rendőrség megtagadta a belépést, mert vizsgálat folyt, amelyben keresőkutyák is részt vettek.

Amikor Verstappen szerelői vissza akartak térni a garázsba, miután megünnepelték a Red Bull hetedik szezonbeli győzelmét, a helyi rendőrség átkutatta a garázst. A Sky Sports kommentátora, Ted Kravitz szerint nem szokatlan, hogy a Forma-1-es csapatok garázsait átkutatják, de az időzítés most az volt.

„Nagyon furcsa és különös pillanat volt, hogy a kanadai rendőrség a keresőkutyákkal érkezett. Bármit is kerestek" - idézi Kravitzot az Express. „A kanadai keresőkutyák egyértelműen fel tudják fedezni a robbanóanyagokat, a drogokat és a betegesen édes, sok cukrot és koffeint tartalmazó üdítőket. Nyilvánvalóan nagyon tehetségesek" - viccelődik Kravitz a helyzettel kapcsolatban.

Hogy a kanadai rendőrség valóban rutinszerű kutatást végzett-e, vagy célzott keresésről volt szó, nem világos. A kutatás eredményéről sem tudni semmit.