hero image
dppi

„Két F1-es csapatfőnök és egy ex-ferraris is nemet mondott a Ferrarinak”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/11/27 09:59
Az olasz sajtó szerint a Ferrari csapata több jelöltet is megkeresett, hogy átvegyék Mattia Binotto helyét, azonban hárman is nemet mondtak a Scuderiának a beszámoló szerint.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az utóbbi hetekben sok pletykát lehet olvasni arról, hogy Mattia Binotto távozhat a Ferrari éléről. Több nevet is bedobott a sajtó lehetséges utódként, többek között az Alfa Romeo-csapatfőnök Frederic Vasseur, a Ferrari-versenyigazgató Laurent Mekies és a McLaren-csapatfőnök Andreas Seidl nevéről is lehetett olvasni.

Az olasz Corriere szombat délelőtt pedig arról írt, hogy a maranellói istálló Seidlt, az AlphaTauri első emberét, Franz Tostot, valamint a korábbi Ferrari-pilóta és DTM-főnök Gerhard Bergert is megkereste, azonban mindhárman nemet mondtak.

Így pedig a Ferrarinak nemigen lehet jobb opciója Vasseurnél, ha nem csapaton belül akarnak előléptetni valakit. A francia állítólag már elkezdett olasz leckéket venni, hogy készüljön a pozícióra.

Vasseur életrajzában viszont sokan kételkednek a Ferrarinál, mivel a Renault-nál töltött évei egyáltalán nem voltak sikeresek és korán távozott, illetve az Alfa Romeóval elért eredményei sem szemet gyönyörködtetőek.