Az olasz sajtó szerint a Ferrari csapata több jelöltet is megkeresett, hogy átvegyék Mattia Binotto helyét, azonban hárman is nemet mondtak a Scuderiának a beszámoló szerint.

Az utóbbi hetekben sok pletykát lehet olvasni arról, hogy Mattia Binotto távozhat a Ferrari éléről. Több nevet is bedobott a sajtó lehetséges utódként, többek között az Alfa Romeo-csapatfőnök Frederic Vasseur, a Ferrari-versenyigazgató Laurent Mekies és a McLaren-csapatfőnök Andreas Seidl nevéről is lehetett olvasni.

Az olasz Corriere szombat délelőtt pedig arról írt, hogy a maranellói istálló Seidlt, az AlphaTauri első emberét, Franz Tostot, valamint a korábbi Ferrari-pilóta és DTM-főnök Gerhard Bergert is megkereste, azonban mindhárman nemet mondtak.

Így pedig a Ferrarinak nemigen lehet jobb opciója Vasseurnél, ha nem csapaton belül akarnak előléptetni valakit. A francia állítólag már elkezdett olasz leckéket venni, hogy készüljön a pozícióra.

Vasseur életrajzában viszont sokan kételkednek a Ferrarinál, mivel a Renault-nál töltött évei egyáltalán nem voltak sikeresek és korán távozott, illetve az Alfa Romeóval elért eredményei sem szemet gyönyörködtetőek.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL