hero image

Ketten is megsérültek Miamiban a pálya építése során

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Motorsport.hu
2022/05/01 10:06
Miamiban keményen dolgoznak az emberek, hogy felépítsék a pályát azamerikai város első Forma-1-es futamára. A verseny pontosan egy hét múlva lesz. az előkészületek során pedig két ember megsérült, egyikük súlyosan.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

A Miami Herald szerint áramütéses baleset történt a Hard Rock Stadionban, amely a jövő heti nagydíj helyszínéül szolgál. A rendőrség válaszában azt mondta a lapnak, hogy nem tudják megmondani, hogy pontosan mi történt, de mindketten a versenyre való felkészüléssel voltak elfoglalva.

Mindkettőjüket, akik a Miami-Dade-i rendőrség szerint a stadion alkalmazottai, kórházba szállították. Az egyik súlyos sérültet helikopterrel, a másikat mentővel vitték el. Égési sérüléseket szenvedtek, de nem voltak kritikus állapotban. A stadionban sem keletkezett kár.

A Miami Nagydíjhoz nagy várakozások fűződnek, a futamra a magas jegyárak ellenére teljesen elkeltek a jegyek. A versenyt a stadion környékén rendezik meg, ahol a Miami Dolphins hazai mérkőzéseit játssza. A Liberty Media megérkezése óta a Forma-1 folyamatosan azon dolgozik, hogy népszerűvé tegye a sportágat Amerikában, ezt a célt szolgálja a Miami Nagydíj is.

Aligha lesz unalmas az első futam Miamiban, ugyanis ismét egy elképesztően szoros párharc kezd kialakulni Max Verstappen és Charles Leclerc között. A Ferrari monacói pilótája jelenleg vezeti a bajnokságot, de a Red Bull regnáló világbajnoka arra készül, hogy tovább faragja hátrányát Miamiban.