hero image
Fernando Alonso / X

Kiderült, hogyan gratulált Verstappen és Alonso Norrisnak Miamiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/07 11:00
Max Verstappen és Fernando Alonso az elsők között gratulált Lando Norrisnak az első F1-es győzelméhez a Miami Nagydíjon.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Lando Norris az elmúlt hétvégén elérte azt, amiről már kisgyerekként álmodozott. A tehetsége alapján már 2019-ben ott lehetett volna a dobogó tetején, de talán azt senki sem gondolta volna, hogy mindez 2024-ben valósul meg először. Sokat várt rá a brit, de minden bizonnyal a következőig már nem telik el ennyi idő.

Egy olyan futamot nyert meg Norris, amire ugyancsak nem számíthatott. Minden azt vetítette előre, hogy Verstappen lesz a befutó, akárcsak az előző két évben. Végül fordult a kocka, és Norris került az élre, aki nem adta ki a kezei közül a győzelmet. Ez tipikusan egy olyan siker volt, aminek mindenki őszintén tudott örülni.

Többek között Verstappen is, aki igazi maximalista, ám most nem bánta, hogy nem ért célba elsőként. Érdemes megnézni a felvételeket, melyek megmutatják, hogy a Forma-1 még mindig egy nagy család, hiába az ellentétek, mert remek kapcsolatok alakulnak ki, igazi barátságok is szövődnek.

Norris élete legjobb napján van túl, Verstappen és Alonso is az elsők között akart gratulálni neki, majd szép sorban jöttek a többiek. A korábbi csapattárs Sainz és Ricciardo sem maradt ki a sorból, akik őszintén örültek a fiatal britnek, és szerintük is kijárt már neki ez a győzelem, ami az első a pályafutása alatt a Forma-1-ben.