hero image

Kiderült, ki ugorhatna be Ricciardo helyett a szezonnyitón

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/12 10:11
A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl egyértelműen kijelentette, hogy melyik két pilóta közül kerülne ki Daniel Ricciardo helyettese, amennyiben az ausztrál nem épül fel a Bahreini Nagydíjig.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Tegnap este adott ki hivatalos közleményt a McLaren arról, hogy Daniel Ricciardo néhány nap rosszullétet követően pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért az ausztrál pilóta most izolálja magát a többiektől.

Ennek megfelelően mind a három bahreini tesztnapon Lando Norris vezethette a wokingi istálló autóját, Ricciardónak pedig egyelőre a mihamarabbi felépülésre kell koncentrálnia, hiszen jövő héten már következik az év első F1-es versenye, a Bahreini Nagydíj.

Ennek kapcsán pedig nem lehet 100 százalékra venni, hogy Ricciardo időben negatív tesztet produkál majd, így a McLarennek azzal az eshetőséggel is számolnia kell, hogy talán helyettesíteniük kell az ausztrált.

A csapatfőnök Andreas Seidl pedig elmondta, melyik két pilóta közül kerül ki a helyettes, amennyiben Ricciardo nem épülne fel jövő hét csütörtökig. Erről az Auto Motor und Sportnak nyilatkozott: