A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl egyértelműen kijelentette, hogy melyik két pilóta közül kerülne ki Daniel Ricciardo helyettese, amennyiben az ausztrál nem épül fel a Bahreini Nagydíjig.

Tegnap este adott ki hivatalos közleményt a McLaren arról, hogy Daniel Ricciardo néhány nap rosszullétet követően pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért az ausztrál pilóta most izolálja magát a többiektől.

Ennek megfelelően mind a három bahreini tesztnapon Lando Norris vezethette a wokingi istálló autóját, Ricciardónak pedig egyelőre a mihamarabbi felépülésre kell koncentrálnia, hiszen jövő héten már következik az év első F1-es versenye, a Bahreini Nagydíj.

Ennek kapcsán pedig nem lehet 100 százalékra venni, hogy Ricciardo időben negatív tesztet produkál majd, így a McLarennek azzal az eshetőséggel is számolnia kell, hogy talán helyettesíteniük kell az ausztrált.

A csapatfőnök Andreas Seidl pedig elmondta, melyik két pilóta közül kerül ki a helyettes, amennyiben Ricciardo nem épülne fel jövő hét csütörtökig. Erről az Auto Motor und Sportnak nyilatkozott:

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL