hero image

Kiderült, ki ugorhatna be Ricciardo helyett a szezonnyitón

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2022/03/12 10:11
A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl egyértelműen kijelentette, hogy melyik két pilóta közül kerülne ki Daniel Ricciardo helyettese, amennyiben az ausztrál nem épül fel a Bahreini Nagydíjig.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Tegnap este adott ki hivatalos közleményt a McLaren arról, hogy Daniel Ricciardo néhány nap rosszullétet követően pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért az ausztrál pilóta most izolálja magát a többiektől.

Ennek megfelelően mind a három bahreini tesztnapon Lando Norris vezethette a wokingi istálló autóját, Ricciardónak pedig egyelőre a mihamarabbi felépülésre kell koncentrálnia, hiszen jövő héten már következik az év első F1-es versenye, a Bahreini Nagydíj.

Ennek kapcsán pedig nem lehet 100 százalékra venni, hogy Ricciardo időben negatív tesztet produkál majd, így a McLarennek azzal az eshetőséggel is számolnia kell, hogy talán helyettesíteniük kell az ausztrált.

A csapatfőnök Andreas Seidl pedig elmondta, melyik két pilóta közül kerül ki a helyettes, amennyiben Ricciardo nem épülne fel jövő hét csütörtökig. Erről az Auto Motor und Sportnak nyilatkozott: