hero image

Komoly szponzor tért vissza a Ferrari csapatához

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/02 10:16
Bár a szezon elején még úgy tűnt, szakít egymással a Ferrari Forma-1-es csapata és a Philip Morrishoz köthető Mission Winnow, viszont ismét a partnerei között tünteti fel a dohánycéget a maranellói alakulat.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

FormulaPassion szúrta ki, hogy ismét a partnerek között szerepel a Mission Winnow a Scuderia Ferrari honlapján. Az év elején még úgy tűnt, távozik a maranellói istálló mellől a Philip Morris dohánycéghez tartozó kezdeményezés, mostanra a helyzet változott.

A Philip Morris régóta szoros kapcsolatot ápol a Ferrarival, a sikert sikerre halmozó Schumacher-érában a Marlboro márkájukat hirdették a vörös autókon, a mostani törvények viszont nem adnak lehetőséget erre.

Ezzel együtt arra lehet számítani, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal sem lehet ott minden helyszínen az autón a Mission Winnow felirat – már ha felkerül a kocsira – ugyanis a legtöbb ország szigorú törvényekkel rendelkezik a dohánycégek kapcsán.

A Ferrarin kívül a Ducati gyári MotoGP-csapata is a szponzorai között tünteti fel a Mission Winnow-t, pedig az év elején még az a hír járta, hogy az olasz motormárkával is megszakítja az együttműködését a Philip Morris – ez végül csak pár hónapig szünetelt.