Az elmúlt időszak egyik legjobb extra tartalmát tette elérhetővé a Forma-1 szerkesztői stábja, amiért több mint hálásak vagyunk.

Nem tudjuk, ki hogy van vele, de nekünk még mindig hiányoznak a V10-es motorhangok, amik semmihez sem foghatóak. A V12-esek is szépen szóltak, akárcsak a V8-asok, de a V10-es generáció maga volt az őrület. Mai napig kiráz bennünket a hideg, ha meghalljuk ezt a motorhangok valahol.

Azon szerencsések közé tartozunk, akik a V10-es generáció alatt is jártak F1-es versenyekre, így azok, akik nemigazán értik, mi ez a szerelem, nézzenek meg pár videót azokról az évekről. Telesen ugyan nem adja át a mámoros motorhangot, azért lehet némi elképzelés arról, milyen lehetett ez a valóságban.

Ezen a hétvégén rendezik meg a Kínai Nagydíjat, amire 2019 óta nem volt példa, így még nagyobb a várakozás. Miután a kínai versenypálya már a 2000-es években bemutatkozott az F1-ben, rengeteg különleges felvétel van a Forma-1 birtokában. A Liberty Mediának köszönhetően a sport sokkal jobban használja fel ezeket a kincseket, mint Bernie Ecclestone korában.

Ezúttal egy 30 perces videós anyagot kaptunk ömlesztve a Kínai Nagydíjról, benne a távoli múlttal is, amikor Michael Schumacher még a Ferrari versenyzője volt, míg Fernando Alonso a Renault-val harcolt, addig Kimi Räikkönen a McLarennel versenyzett. Erre a linkre kattintva érhetitek el az extra videós tartalmat, amit csak ajánlani tudunk.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL