hero image
dppi

Könnyfakasztó módon köszöntötték Norrist a McLarennél (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

Motorsport.hu
2024/05/14 14:26
Újabb érzelmes felvételek jelentek meg Lando Norris wokingi fogadtatásáról, már odakint is nagy tömeg köszöntötte a fiatla brit versenyzőt.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

A McLaren egy ideje nem túl gyakran nyer futamokat az F1-ben, hiába a sport történetének egyik legeredményesebb csapata. Bruce McLaren tette lehetővé mindezt, aki hosszú évekkel ezelőtt úgy döntött, saját istállót indít. Sajnálatos módon nem élhette meg a nagy sikereket, mert egy tragikus balesetben fiatalon elhunyt.

Máskülönben talán még sikeresebb lehetett volna a McLaren, de ezt már nem tudjuk meg. Ami biztos, hogy továbbra is az ő nevét viseli a csapat és az autógyártó, melyre ugyancsak büszke lehet az égi versenypályákon versenyző legenda. Halála óta évtizedek teltek el, de nincs olyan nap, amilkor az alkalmazottak ne találkoznának az emlékével.

Az sem lehet kérdés, hogy a McLaren wokingi gyáránál nincs különlegesebb, mintha csak egy X-Men film elevenedne meg előttünk a központtal. Ebben a központban fogadta különleges körülmények között Lando Norrist a csapat, miután a fiatal brit pilóta megszerezte az első F1-es győzelmét.

A Miami Nagydíjon ért fel a csúcsra, amire sokat várt, így megadták a módját a köszöntésnek. Mindenki ott volt a gyárból, már odakint is nagy tömeg fogadta a fiatal versenyzőt, aki meghatódottan mondott köszönetet, és egyértelművé tette, ez nem az ő győzelme, hanem az egész csapaté.