A Mercedes csapatánál 5 éven keresztül volt Valtteri Bottas Lewis Hamilton csapattársa, véleménye szerint pedig a brit továbbra is imádja a versenyzést, azonban az utóbbi két évével nem elégedett.

Az utóbbi időben Lewis Hamilton arról nyilatkozik, hogy hosszabb távra is a Mercedesnél és a Forma-1-ben maradna. A hétszeres világbajnok jövő januárban lesz 38 éves, a jelenlegi szerződése pedig 2023 végén jár le.

Korábbi csapattársa, Valtteri Bottas pedig nem lát okot arra, miért ne maradhatna Hamilton ennél is tovább a száguldó cirkuszban, hiszen jól teljesít és imád versenyezni:

„Azt gondolom, hogy sem a tavalyi év végével, sem az idei szezonnal nem elégedett. Viszont úgy tűnik, hogy még mindig élvezi a versenyzést, és az utóbbi időben újra a saját szintén van. Szóval miért ne maradhatna a Forma-1-ben? Imádja a versenyzést!”

A mezőnyben jelenleg egyedül Alonso 40 év feletti, új szerződésével viszont minden bizonnyal Hamilton is legalább 40-41 éves koráig a Forma-1-ben maradhatna. Bottas szerint a kor mellett a hozzáállás is nagyon fontos tényező:

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL