hero image
Lando Norris / Twitter

Közelről vették Lando Norris érzelmes telefonbeszélgetését a családjával Miamiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/07 09:20
Lando Norris először természetesen a családjával beszélt telefonon, akik odahaza figyelték az eseményeket, nézték végig, ahogyan a fiatal brit megszerzi az első F1-es győzelmét a McLaren színeiben.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Norris nagyon türelmesen várt az első győzelméig, amivel megtört a jég, és ez még nagyobb energiákat szabadíthat fel benne. Mindez igen rossz hír a riválisoknak, mert általában azok a versenyzők, akik először nyernek, attól a ponttól kezdve még felszabadultabbá és jobb pilótává válnak.

Könnyen lehet, hogy ugyanez fog történni Norrisszal is, aki 2019 óta versenyez az F1-ben, de csak most jött ki számára a lépés. Váratlan helyszínen nyert, nem volt benne a pakliban, hogy megnyerheti a Miami Nagydíjat, ráadásul a verseny sem indult számára ideálisan, majd szép lassan minden úgy alakult, ahogyan az neki volt jó.

Verstappennek még kiesnie sem kellett ahhoz, hogy Norris nyerjen, a Ferrari pedig bánhatja, hogy ezt a ziccert nem ők használták ki. Sainz teljesítménye pedig lemenőben van, ami akár a következő szerződésére is hatással lehet, de ettől még remek igazolás lenne bármelyik topcsapat számára.

Norris azonban más szint, fiatalabb is, egyértelműen a mezőny legjobbja, akit mindenki szeret. Röviddel a győzelme után hazatelefonált, egészen közelről vette a kamera, ahogyan a szüleivel beszél. Az elmúlt évek egyik legmeghatóbb jelenete ez, mely megmutatja, az F1 milyen érzelmes tud lenni.

Az érzelmes pillanatokat a linkre kattintva lehet megtekinteni:

https://www.instagram.com/p/C6n-UCIsd3L/?hl=hu

Today