Lance Stroll a csodával határos módon nem szenvedett súlyos sérüléseket, és könnyen lehet, hogy pár éve nem úszta meg volna meg ennyivel.

Hiába nagyon biztonságos a Forma-1, ez még mindig egy veszélyes sport. Jól láthattuk ezt Ricciardo baleseténél is, ami miatt az ausztrál kés alá feküdt, mivel kiderült, hogy igencsak súlyos a sérülése.

A kézsérülése miatt kénytelen kihagyni pár futamot, és nem tudni, milyen formában lesz, ha visszatér. A lehető legrosszabbkor sérült meg, mert közvetlen előtte kapott lehetőséget arra, hogy újra versenyezzen az F1-ben.

Strollnak i s volt egy súlyosabb kézsérülése, ami befolyásolta a teljesítményét az Aston Martinnál. Azóta teljesen felépült, így ez már nem lehet magyarázat az Alonso elleni rendkívül gyenge mérlegére.

Ráadásul Stroll hatalmas baleset szenvedett Szingapúrban az időmérő edzésen. Már az első felvételeken látni lehetett, hogy nagy a gond, és a gép gyakorlatilag kukára, totálkárosra tört, amivel nem is állhatott rajthoz.

Szerencsére a kanadai egyben maradt, hálás lehet a technikának és a szerencsének, viszont ez egy újabb vészjósló jelenet volt a karrierje szempontjából. Az új videós összeállítást a balesetről erre a linkre kattintva érhetitek el.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL