hero image
dppi

Különleges aranyékszerekben jelent meg Lewis Hamilton a Met-gálán

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/07 14:43
Lewis Hamilton számára a luxus és a divat már teljesen természetessé válhatott, de közben két lábbal maradt a földön, nagyon intelligensen kezeli azt, hogy ilyen tehetőssé vált.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Lewis Hamilton hétszeres F1-es világbajnokként érthető módon rengeteg mindent engedhet meg magának, kezdve a luxusingatlanok megvásárlásával, amik egyúttal jó befektetések is. Többek között az Egyesült Államokban is vannak házai, apartmanjai, ahol szeret lenni.

Az elmúlt hétvégén Miamiban versenyzett a Forma-1 mezőnye, ahol szintén sok barátja jelent meg a Mercedes sztárjának. Sokan kedvelik őt, a hírességek közül is, és hamarosan valószínűleg milliókkal fog nőni a szurkolóinak száma, mert aláírt a Ferrarihoz, és 2025-től már az olasz márkát fogja képviselni.

Ezzel új kapuk nyílhatnak meg előtte, hiszen a Ferrari versenyzőjének lenni olyan kiváltság, aminél nincs nagyobb. Ugyan jelenleg messze nincs élete formájában, a Ferrarinál új impulzusokat gyűjthet, és akár meglepetést okozhat. Sainz bánja majd ezt, mert az a döntés született, hogy neki kell mennie.

A Met-gála eseményen is tiszteletét tette Hamilton, amire különleges aranyékszereket választott. Egy nagyon elegáns stílusú szettben sétált ki a fotósok elé, amihez felkapott pár aranyból készült ékszert, melyek valószínűleg mind kisebb vagyont érnek, de mint azt fentebb jeleztük, Hamilton bőven megengedheti magának ezt a luxust az életében.