A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton egy igen különleges frizurával érkezett meg a japán versenypályára pénteken.

Korábban már beszámoltunk Hamilton aktuális céges autójáról, ami egy igen komoly darab. Hatalmas luxusban élhet Lewis, de ez már azóta így van, hogy a McLaren versenyzője lett, rögtön az F1-es pályafutása elején Fernando Alonso csapattársaként.

Imádja a luxust a brit rekorder, sok pénzt is áldoz rá, többek között Ferrari-tulajdonosnak is mondhatja magát. Most, hogy aláírt szerződése van az olasz istállóval 2025-től, valószínűleg új modellek fognak hozzá kerülni, amik egyúttal céges autók lehetnek.

Charles Leclerc is rajongója a Ferrari autóinak, igazi egyedi modelleket is vezet. Ez biztosan közös téma lesz közöttük, és érdekes lesz látni, hogyan alakul a kapcsolatuk, ha a Ferrari végre egy olyan autót fejleszt, amivel a világbajnoki címért küzdhetnek.

Ez a jövő zenéje, az azonban nem, hogy Hamilton még mindig a Mercedes versenyzője, és Japánban is a németekkel versenyez. Odafigyel a megjelenésére, szereti a lazább szetteket, és a frizuráját is gyakran változtatja. Most is trükközött vele egy kicsit, ami valakinek tetszik, mások pedig emiatt támadják.

Szerintünk jól áll neki, megy a stílusához, viszont, hogy a Ferrarinál mennyire fog ez változni, az jó kérdés. Nem mernénk rá megesküdni, hogy ugyanezt a stílust fognak hozni, mint jelenleg, és sokkal inkább az elegáns vonalon haladhat tovább, ami szintén fekszik neki, és jobban is illik a Ferrarihoz, az olasz divathoz.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL