hero image
dppi

Különleges nézetből Norris nagy csattanása a Las Vegas-i Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/11/21 09:54
Lando Norris nem volt szerencsés Las Vegasban, csúnya csattanással fejezte be a hétvégét, ami után ráadásul kórházba kellett szállítani.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lando Norris az egyik legjobb fiatal tehetség a Forma-1-ben, aki már készen állna egy világbajnoki csatára. Ez azonban egyelőre nem adatott meg számára, és nem tudni, lesz-e lehetősége erre a folytatásban.

Csak kevés versenyzőnek adatik meg a nagy lehetőség, többségük úgy vonul vissza, hogy sansza sem volt. Ez általában az autón múlik, és a McLaren még mindig nem tud egy ilyen autót felmutatni.

Az azonban a nevük mellett szól, hogy hatalmas hátrányt dolgoztak le a hónapok alatt. Nagy lépéseket tettek meg előre, és közben szép lassan megérkeztek az élmezőnybe, ami pénzügyi szempontból sem mellékes.

Le a kalappal előttük, nagy munkát végeztek, és jól működik a Norris-Piastri páros. A legfiatalabb duó, akikben ott van a nagy lehetőség, viszont Las Vegasban nemigazán jött ki a lépés, ami sajnálatos.

Norris nagyot csattant, majd kórházba szállították, de kiderült, nincs gond. A rutin miatt vitték azonnal az egészségügyi intézménybe, ahol legalább kioszthatott még pár aláírást és közös fotót.