hero image
dppi

Lando Norris a leggyorsabb a holland FP2-n Verstappen előtt, Ricciardo csúnyán megsérülhetett

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/08/25 17:09
A McLaren pilótája, Lando Norris autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Holland Nagydíj második szabadedzésén Max Verstappen előtt, míg Oscar Piastri és Daniel Ricciardo egyszerre törte össze az autóját, amiben az AlphaTauri pilótája meg is sérülhetett.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lando Norris autózta a leggyorsabb kört a zandvoorti második szabadedzésen Max Verstappen előtt, aki nem volt teljesen elégedett az autójával a gyakorláson. Verstappen a második kísérletével 23 ezredre közelítette meg a McLaren pilótáját, míg a harmadik helyre a kiváló formában versenyző Alex Albon ért fel a Williamsszel.

Mindeközben szenvedett a Ferrari és George Russell, a maranellói csapat pilótái több kitérőt is tettek a bukótérbe, a brit pilóta elégedetlen volt a csapata munkájával.

A második szabadedzést is meg kellett szakítani egy piros zászlóval egy igen furcsa balesetsorozat miatt: Oscar Piastri rontotta el a döntött harmadik kanyart, és törte össze a McLarent. Az összetört autójával végül keresztben a pályán állt meg.

A mögötte érkező Daniel Ricciardót megzavarta az előtte keresztben álló autó látványa, elrontotta a féktávot és ő is a gumifalban kötött ki. Ami a legrosszabb, hogy Ricciardo nem tudta időben elengedni a kormányt, így az megütötte a kezét.

Ricciardót egyből az orvosi szobába kísérték, onnan pedig tovább egy helyi kórházba, legrosszabb esetben az AlphaTaurinak új pilótát kell keresnie a szombati és vasárnapi napra.