hero image
dppi

Lando Norris a leggyorsabb a holland FP2-n Verstappen előtt, Ricciardo csúnyán megsérülhetett

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/08/25 17:09
A McLaren pilótája, Lando Norris autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Holland Nagydíj második szabadedzésén Max Verstappen előtt, míg Oscar Piastri és Daniel Ricciardo egyszerre törte össze az autóját, amiben az AlphaTauri pilótája meg is sérülhetett.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Lando Norris autózta a leggyorsabb kört a zandvoorti második szabadedzésen Max Verstappen előtt, aki nem volt teljesen elégedett az autójával a gyakorláson. Verstappen a második kísérletével 23 ezredre közelítette meg a McLaren pilótáját, míg a harmadik helyre a kiváló formában versenyző Alex Albon ért fel a Williamsszel.

Mindeközben szenvedett a Ferrari és George Russell, a maranellói csapat pilótái több kitérőt is tettek a bukótérbe, a brit pilóta elégedetlen volt a csapata munkájával.

A második szabadedzést is meg kellett szakítani egy piros zászlóval egy igen furcsa balesetsorozat miatt: Oscar Piastri rontotta el a döntött harmadik kanyart, és törte össze a McLarent. Az összetört autójával végül keresztben a pályán állt meg.

A mögötte érkező Daniel Ricciardót megzavarta az előtte keresztben álló autó látványa, elrontotta a féktávot és ő is a gumifalban kötött ki. Ami a legrosszabb, hogy Ricciardo nem tudta időben elengedni a kormányt, így az megütötte a kezét.

Ricciardót egyből az orvosi szobába kísérték, onnan pedig tovább egy helyi kórházba, legrosszabb esetben az AlphaTaurinak új pilótát kell keresnie a szombati és vasárnapi napra.