hero image
dppi

Lando Norris győzelmi pezsgőzése mindent vitt Miamiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/06 17:31
Lando Norris kisebb sérüléssel az arcán érkezett meg a Miami Nagydíjra, ami végül szerencsét hozott számára.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Lando Norrisban minden megvan ahhoz, hogy világbajnok legyen, de tudjuk, ez nem olyan egyszerű. 1950 óta számos hasonló tehetséggel megáldott versenyzőt láthattunk, akik közül csak kevesen értek fel a csúcsra. A technika nagy szerepet játszik ebben, máskor pedig az élet írja át a forgatókönyveket.

Szerencsére az F1 már nagyon biztonságos, nem mint a régmúltban, amikor egészen minimális biztonság mellett versenyeztek a pilóták. Nem egy fiatal versenyző vesztette életét emiatt ideje korán, és ebbe mindig szörnyű belegondolni. Ayrton Senna például 30 évvel ezelőtt hunyt el ebben a hónapban, és szintén fiatal volt.

A mai fiatalok más feltételek mellett versenyezhetnek, és már Norris is ott van a futamgyőztesek között. Nem keveset várt erre, de Miamiban minden megadatott neki, és most arra készül, hogy újabb győzelmeket szerezzen. Ez a siker valószínűleg eddig nem látott energiákat szabadít fel benne, ami rossz hír a riválisok számára.

A mindig vidám és szerény brit futamgyőztes ennyire még nem örült a dobogón. 16. alkalommal állhatott fel a pódiumra, de azelőtt maximum poénból léphetett fel az emelvény tetejére. Ezúttal mindenki őt ünnepelte, hamarosan pedig újra pályára gurulhat.