hero image

Lando Norris elismerte, több csapattal is tárgyalt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/07/15 13:22
A McLarennel hosszú távú szerződést aláíró Lando Norris elismerte, hogy több csapattal is tárgyalt, mielőtt meghosszabbította volna a kontraktusát, de egyik istállóval sem beszélt sokáig.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A McLaren szerda délelőtt jelentette be, hogy 2025-ig meghosszabbította Lando Norris szerződését, így az is biztossá vált, hogy 2023-ban is a Norris-Ricciardo duó fog indulni a wokingi istállónál.

A bejelentést követő sajtótájékoztatón pedig a fiatal brit nem rejtette véka alá, hogy több csapat is megkereste, ő pedig egy kis „beszélgetés” után a csapatfőnök Andreas Seidlhöz ment, hogy átbeszéljék a jövőjét.

„Voltak kisebb beszélgetéseim ezzel-azzal. De ez minden, és nyilvánvalóan egyik sem tartott sokáig. Ahogy jött egy megkeresés, rögtön Andreashoz mentem, és arról beszéltünk, hogy mit tartogat számunkra a jövő.”

„Tehát ahogy mondtam, több csapattal is voltak beszélgetéseim, de nem beszéltünk sokáig. Hogy melyik csapatokkal? Ezt nem mondhatom meg. De valószínűleg elég jól meg tudnád tippelni, ez minden!” – mondta nevetve Norris többek között a RacingNews365-nek.