hero image
Carlos Sainz / Twitter

Látványos felvételek az F1-es Mexikói Nagydíj második szabadedzéséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/28 11:06
Megérkezett az F1-es Mexikói Nagydíj második szabadedzésének hivatalos összefoglaló videója, amit érdemes megnézni.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az FP1 alatt Verstappen volt a leggyorsabb, de nagyobb meglepetésre az egyik Williams végzett mögötte Albon személyében. Kevéssel maradt el a háromszoros holland világbajnok időeredményétől.

Az FP2 sem volt eseménytelen, még mindig sokat csúszkáltak a versenyzők a poros és piszkos pályán. Alonsónak is volt egy necces helyzete, de parádésan fogta meg az Aston Martint egy 360 fokos fordulatot követően.

Más kérdés, hogy ezzel a forgással leírta a lágy gumikat, már nem lehetett velük ideális tempót menni. Verstappen előnye megmaradt, és most is csak valamivel több mint 0,1 másodperccel volt gyorsabb.

Norris futotta meg a második leggyorsabb kört, majd jött Leclerc, Bottas és Pérez az első öt sorrendjében. A mexikói hiába ül ugyanabban az autóban, mint Verstappen, 0,3 másodpercet kapott tőle.

Ha Verstappen valamilyen csoda folytán kiesne, Péreznek akkor is nehéz dolga lenne, ez megint tisztán látszik. A hosszabb kihagyás után visszatért Ricciardo nem nyújtott rossz teljesítményt, a hatodik idővel iratkozott fel.

A Mercedesek viszont nem parádéztak, Hamilton csak 7. lett, viszont a különbségek igen minimálisak voltak a 3. és a 8. hely között. Ocon, Piastri és Russell fért még be a TOP-10, akik ugyancsak feltűnnek az FP2 összefoglaló videójában, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

https://www.youtube.com/watch?v=oKos0Ozsmes