hero image
dppi

Látványos összefoglaló videó a Las Vegas-i Nagydíj időmérő edzéséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/11/18 12:44
A Ferrarik megérkeztek oda, ahol már a szezon elején is lenniük kellett volna, de a futamot csak holnap rendezik meg Las Vegasban.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Egyelőre igencsak érdekesen alakulnak az események Las Vegasban, a nagy F1-es nagydíjon, amire milliók kíváncsiak. Hiába dőlt el a bajnoki cím ideje korán, számos izgalmas futam van mögöttünk.

Úgy fest, hogy Las Vegasban sem fogunk unatkozni vasárnap, és az időmérő edzés is erre mutatott rá. A Ferrarik valóban erőre kaptak egy ideje, ami jó előjelnek is tekinthető a 2024-es idényt illetően.

Az olaszok olyannyira jól szerepelnek Las Vegasban, hogy övék lett a két leggyorsabb idő szombaton. Leclerc nem kérdezett, és újabb rajtelsőséggel bővítette trófeái sorát, de egy győzelemnek jobban örülne.

Sainz végzett a második helyen a másik Ferrarival, és a spanyol versenyző is bizakodhat a következő év miatt. Ugyanakkor nem szabad leírni a Red Bullt, már csak amiatt sem, mert Verstappen a harmadik idővel kvalifikálta magát.

A legjobb ötben még Russell és nagy meglepetésre Gasly voltak ott. Az AlphaTauri is sokat fejlődött az év alatt, nem beszélve a Williamsről, akik a hatodik és a hetedik időt rakták össze, ami ugyancsak szép teljesítmény.

Sőt, Bottas és Magnussen is Q3-as résztvevő volt, míg Alonso csak a tizedik idővel tudta magára felhívni magára a figyelmet. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg, amit csak ajánlani tudunk.