hero image
dppi

Látványos összefoglaló videó az F1-es Las Vegas-i Nagydíj szabadedzéséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2023/11/17 17:07
Egyelőre messze nem a tervek szerint történnek a dolgok Las Vegasban, ami szomorú, mert rengeteg pénzről van szó.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az USA tudja, hogyan kell show-t csinálni, és minden idők leglátványosabb F1-es hétvégéjével álltak elő. Látványra és megjelenésre biztosan, nehéz szavakat találni a körítésre Las Vegasban, le a kalappal a szervezők előtt.

Valóban nagyot mentek, viszont az FP1 nem sokat ért, nem egy probléma ütötte fel a fejét. A nézők szomorúak voltak, főként amiatt, mert az FP2 előtt el kellett hagyniuk a pályát, akárcsak a VIP-vendégeknek.

Emiatt éjjel az F1-es versenyzők nézőközönség előtt körözgettek, és a jegyárak sem alacsonyak. Vannak, akik vagyonokat fizettek ki ezért, így érthető, ha kompenzációt akarnak, de ez a jövő zenéje.

Bízzunk benne, hogy a folytatás simább lesz, és minden úgy alakul, ahogyan kell. Az FP2 messzebb simább volt, mint az FP1, nem kellett csalódnunk, a látvány pedig egyenesen lenyűgöző volt.

Szerencsére itt már volt értelme elkészíteni egy összefoglaló videót, amit érdemes megnéznetek az új utcai versenypályáról. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor csak kattintsatok a linkre a videóért.