hero image
dppi

Látványos összefoglaló videó az F1-es Las Vegas-i Nagydíj szabadedzéséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/11/17 17:07
Egyelőre messze nem a tervek szerint történnek a dolgok Las Vegasban, ami szomorú, mert rengeteg pénzről van szó.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az USA tudja, hogyan kell show-t csinálni, és minden idők leglátványosabb F1-es hétvégéjével álltak elő. Látványra és megjelenésre biztosan, nehéz szavakat találni a körítésre Las Vegasban, le a kalappal a szervezők előtt.

Valóban nagyot mentek, viszont az FP1 nem sokat ért, nem egy probléma ütötte fel a fejét. A nézők szomorúak voltak, főként amiatt, mert az FP2 előtt el kellett hagyniuk a pályát, akárcsak a VIP-vendégeknek.

Emiatt éjjel az F1-es versenyzők nézőközönség előtt körözgettek, és a jegyárak sem alacsonyak. Vannak, akik vagyonokat fizettek ki ezért, így érthető, ha kompenzációt akarnak, de ez a jövő zenéje.

Bízzunk benne, hogy a folytatás simább lesz, és minden úgy alakul, ahogyan kell. Az FP2 messzebb simább volt, mint az FP1, nem kellett csalódnunk, a látvány pedig egyenesen lenyűgöző volt.

Szerencsére itt már volt értelme elkészíteni egy összefoglaló videót, amit érdemes megnéznetek az új utcai versenypályáról. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor csak kattintsatok a linkre a videóért.