hero image

Látványos sisakfestéssel indul Charles Leclerc a 2022-es szezonban! (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/24 06:18
Charles Leclerc a közösségi oldalán mutatta meg az új sisakfestését, amit a 2022-es idény folyamán fog használni a Scuderia monacói versenyzője – azt nem lehet mondani rá, hogy ne lenne látványos!
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Charles Leclerc idén kezdheti meg Forma-1-es pályafutása ötödik szezonját, a Ferrarinál pedig a negyedik évét teljesíti. Mellette maradt a 2021-es csapattársa, Carlos Sainz, tehát változatlan duóval indul idén a maranellói alakulat.

Tegnap került sor a barcelonai tesztek első napjára, ezek alapján pedig biztatónak tűnik a Ferrari F1-75-ös, viszont valójában csak később fog kiderülni, mennyire versenyképes a vörös istálló 2022-es autója – mindenesetre a fogadóirodáknál sokat csökkent a Ferrari szorzója.

Leclerc pedig a közösségi oldalán mutatta meg, pontosan hogyan néz ki az idei Forma-1-es sisakfestése, amely passzol az új Ferrari fényezéséhez, és valamelyest eltér a korábban használt designjától.

A lenti Twitter-beágyazásban megtekinthető a „bukóról” készült kép, amelynek az alapszíne vörös, a másodlagos színe pedig fehér, így a Ferrarin kívül a monacói zászló is eszünkbe juthat róla.