hero image

Látványos sisakfestéssel indul Charles Leclerc a 2022-es szezonban! (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/02/24 06:18
Charles Leclerc a közösségi oldalán mutatta meg az új sisakfestését, amit a 2022-es idény folyamán fog használni a Scuderia monacói versenyzője – azt nem lehet mondani rá, hogy ne lenne látványos!
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Charles Leclerc idén kezdheti meg Forma-1-es pályafutása ötödik szezonját, a Ferrarinál pedig a negyedik évét teljesíti. Mellette maradt a 2021-es csapattársa, Carlos Sainz, tehát változatlan duóval indul idén a maranellói alakulat.

Tegnap került sor a barcelonai tesztek első napjára, ezek alapján pedig biztatónak tűnik a Ferrari F1-75-ös, viszont valójában csak később fog kiderülni, mennyire versenyképes a vörös istálló 2022-es autója – mindenesetre a fogadóirodáknál sokat csökkent a Ferrari szorzója.

Leclerc pedig a közösségi oldalán mutatta meg, pontosan hogyan néz ki az idei Forma-1-es sisakfestése, amely passzol az új Ferrari fényezéséhez, és valamelyest eltér a korábban használt designjától.

A lenti Twitter-beágyazásban megtekinthető a „bukóról” készült kép, amelynek az alapszíne vörös, a másodlagos színe pedig fehér, így a Ferrarin kívül a monacói zászló is eszünkbe juthat róla.