hero image

Látványos sisakfestéssel rukkolt elő Mick Schumacher (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/02/20 06:19
A Haas-pilóta Mick Schumacher is megmutatta, milyen sisakfestéssel fog versenyezni az idei szezonban, a jelek szerint a kutyáját is meglepte, hogy változtatott a 2021-es designján.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Alex Albonon kívül Mick Schumacher is lerántotta a leplet a 2022-es sisakjáról, amely kissé átalakult a tavalyi, bemutatkozó szezonjához képest. A Haas pilóta a sisakja elején nem sokat változtatott, azon kívül viszont szembeötlőek a módosítások.

A bukósisak középső részén rendkívül hangsúlyos lett a fekete szín, amelyen a személyes szponzora, az Under Armour kapott egy nagy matricát, mellette a Ferrari Versenyzői Akadémia logója is megtekinthető, kicsit feljebb pedig a Haas és az istálló főszponzora.

A sisak hátsó része pedig kék fényezést kapott, ami egészen egyedivé teszi a német versenyző sisakját, ami a harmadik kép tanúsága szerint még Mick kutyáját is meglepte.

Az pedig egyelőre kérdés, hogy a Haas is meglepetést tud-e okozni 2022-ben, az első jeleket február 23. és 25. között a barcelonai teszteken fogjuk megkapni, egyelőre csak egy átalakított show cart mutatott be az amerikai istálló.