hero image
dppi

Látványos videón az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj legjobb pillanatai

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/27 14:53
A Forma-1 2023-as szezonja véget ért, ami extrém hosszú volt, és ez jövőre csak még hosszabb lesz.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Azok, akik panaszkodtak az idei F1-es küzdelmekre, valószínűleg nem gondolták komolyan, vagy valami mást néztek. Annyi futamunk volt, mint égen a csillag és noha Verstappen címe egy pillanatig sem volt kérdés, sok remek hétvégét láthattunk.

Szinte folyamatosan F1 ment a tévében, és ez jövőre még inkább igaz lesz. Már az év első felében elrajtolt a mezőny, majd csak decemberben mennek el hosszabb szabadságra, ami általában nem olyan hosszú.

Most sem lesz az, igazán pár hetük marad arra, hogy feltöltődjenek, mert a háttérben már most gőzerővel készülnek a tesztekre. Hamarosan elkészülnek a 2024-es autók, és mindenki abban bízik, a Red Bull elront valamit.

Ha nem, akkor ezt a különbséget igencsak nehéz lesz ledolgozni. Nem lehetetlen küldetés, de Verstappen ellen sokszor az, ha van egy olyan autó a kezében, ami legalább pár tizedmásodperccel gyorsabb.

Ezt láthattuk Abu Dhabiban is, megint hozta a kötelezőt, viszont a verseny nem hozott annyi izgalmat, mint szerettük volna. Erre a linkre kattintva megnézhetitek a legjobb pillanatokat, amit csak ajánlani tudunk.