Ennél különlegesebb helyszínen nem is kérhette volna meg szerelme kezét a férfi, aki szerencsére igent kapott.

A Forma-1 mezőnye rövidesen elhagyja Suzukát, azt a helyszínt, ami mindig különleges, egyedi, és rettentően hiányozna a naptárból. Korábban már nem egy példa volt erre, míg például a Hungaroring a 80-as évek óta egy futamot sem hagyott ki, a koronavírus idején sem.

Erre is nagyon büszkék lehetünk, ráadásul akár két futamot is képesek lettünk volna rendezni. Kevés pálya mondhatja el magáról, hogy egyhuzamban ennyi évet lehúzott a Forma-1-ben, és szerencsére biztosított a Hungaroring jövője. Reméljük, hogy Suzuka is mindig tagja lesz a kalendárnak, mert egy rendkívüli versenypálya.

A szurkolók, a rajongók miatt is nagyon különleges, amit adni tud a japán hétvége. Ezt most is láthatjuk, egyszerűen utánozhatatlan, amit a Japán Nagydíj ad számunkra, már a televízió előtt ülve is. Semmihez nem hasonlítható, és rengetegen látogatnak ki ezekre a hétvégékre, ami nem csoda.

Nem ritka, amikor leánykérés zajlik egy versenyhétvégén, és ez most is megtörtént, nem sokkal a futam előtt. A férfi engedélyt kapott arra, hogy a suzukai dobogó tetején kérje meg szíve választottjának kezét. Szerencsére igen volt a válasz, bár ez még nagyobbat szólt volna, ha a verseny leintése után történik meg mindez a hatalmas tömeg és több millió néző előtt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL