hero image
dppi

Leánykérést vettek videóra a Mercedes garázsa előtt a Japán Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/22 09:51
Leánykérés történt a Mercedes garázsa előtt, de a német gyártó csapata is meglepetést okozott, különleges ajándékot kapott a pár.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Japán Nagydíj mindig rendkívül különleges és egyedi. Nehéz szavakat találni rá, és a rajongók szinte mindent tudnak az F1-ről, nincs náluk lelkesebb, még a magyarok sem, pedig ők is topszintet képviselnek.

Egészen elképesztő dolgokkal állnak elő, és olyan ajándékokat készítenek, amik egytől egyig egyediek. A Japán Nagydíjnak helye van a naptárban, akárcsak Suzukának, mely szintén több mint különleges.

Nemrég startolt el a hétvége, ami egyúttal a szezon utolsó felét is jelenti. Izgalmas napok állnak előttünk, és ki tudja, talán ismét meglepetés születik, mert Szingapúrban egyértelműen erről volt szó.

A Mercedesnél is zajlanak az események, a csapatok folyamatosan dolgoznak az autókon, hogy Hamilton és Russell a lehető legjobb technikát kapja. Nemrég váratlan vendégek toppantak be a garázsnál.

Leánykérés lett belőle, ami már önmagában megható, majd a Mercedes úgy döntött, ad két exkluzív belépőt a párosnak, akik nagyon meglepődtek, és természetesen éltek a lehetőséggel. Minden tökéletesen alakult, és egyúttal felejthetetlenül is.