hero image
dppi

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/09/23 10:22
Charles Leclerc igen komolyat mentett a Ferrarival a Japán Nagydíjon, de Carlos Sainz. Jr. sem maradt le a sorban.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

A Ferrari is nagyon várta már a Japán Nagydíjat, ami nem meglepő, mert a szezon egyik legjobb hétvégéje. Óriási tömeg látogat ki a pályára, és egészen késő estig, zárásig maradnak a rajongók, annyira lelkesek.

Nincs lelkesebb rajongó a japánnál, és ez olyasvalami, ami különleges élményt ad. A Ferrari versenyzőjeként mindez még különlegesebb, hiszen óriási a felhajtás körülöttük, ami érthető is egyben.

Suzukában versenyezni kiváltság, viszont a kisebb hibák is megbosszulják magukat a japán aszfaltcsíkon. Ez az, amiről nem feledkezhetnek meg a versenyzők, mert máskülönben nagy árat fizethetnek.

Láthattuk ezt az időmérő edzésen is, ahogyan a Williams fiatal versenyzője, Sargeant nagyon csúnyán összetörte a gépet. Az anyagi kár jelentős volt, viszont szerencsére a versenyző megúszta a dolgot.

Leclerc pedig az időmérő előtt prezentált egy igen komoly és látványos mentést. Sainz is hasonlóan tett a Ferrarival, erről nézhettek meg egy izgalmas felvételsorozatot a Japán Nagydíj helyszínről, ide kattintva