hero image
dppi

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/23 10:22
Charles Leclerc igen komolyat mentett a Ferrarival a Japán Nagydíjon, de Carlos Sainz. Jr. sem maradt le a sorban.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Ferrari is nagyon várta már a Japán Nagydíjat, ami nem meglepő, mert a szezon egyik legjobb hétvégéje. Óriási tömeg látogat ki a pályára, és egészen késő estig, zárásig maradnak a rajongók, annyira lelkesek.

Nincs lelkesebb rajongó a japánnál, és ez olyasvalami, ami különleges élményt ad. A Ferrari versenyzőjeként mindez még különlegesebb, hiszen óriási a felhajtás körülöttük, ami érthető is egyben.

Suzukában versenyezni kiváltság, viszont a kisebb hibák is megbosszulják magukat a japán aszfaltcsíkon. Ez az, amiről nem feledkezhetnek meg a versenyzők, mert máskülönben nagy árat fizethetnek.

Láthattuk ezt az időmérő edzésen is, ahogyan a Williams fiatal versenyzője, Sargeant nagyon csúnyán összetörte a gépet. Az anyagi kár jelentős volt, viszont szerencsére a versenyző megúszta a dolgot.

Leclerc pedig az időmérő előtt prezentált egy igen komoly és látványos mentést. Sainz is hasonlóan tett a Ferrarival, erről nézhettek meg egy izgalmas felvételsorozatot a Japán Nagydíj helyszínről, ide kattintva