hero image

Leclerc és Sainz – „A végtelenbe és tovább!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/26 06:22
A Ferrari két versenyzője, Charles Leclerc és Carlos Sainz számukra szokatlan szerepben tűnnek majd fel, mivel mindketten szinkronszínésznek álltak a nemsokára megjelenő Disney és Pixar által készített Lightyear című animációs filmben.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Azt hiszem, a Toy Story széria nem igényel túl sok bemutatást, hiszen az egyik legnépszerűbb animációs alkotásról van szó, melyben az egyik főszereplő játékfigurát Buzz Lightyearnek hívják.

Júniusban most ez a karakter kap saját filmet, Leclerc-t és Sainzot pedig felkérték szinkronszínésznek, és az olasz, valamint a spanyol verzióban fogják kölcsönözni az egyik karakter hangját. Hogy pontosan kit szólaltatnak majd meg, azt egyelőre titok övezi.

A szerdai nap folyamán azonban felkerültek a képek a közösségi médiába, melyeken Leclerc és Sainz látható a Pixar szinkronstúdiójában. „Ez volt az első ilyen cameóm. Egy teljesen másfajta élmény volt ez, picit fura is és sokkal nehezebb, mint gondoltam” – mesélte Leclerc.

„Remekül éreztem viszont magam, és alig várom már, hogy lássam a végleges verziót.” Egyébként nem a két ferraris az első, akik hasonló vizekre eveztek volna az F1-ből, hiszen korábban Lewis Hamilton és Sebastian Vettel a Verdák 2. és 3. részében szinkronizált egy-egy karaktert saját anyanyelvén.

A Verdák 2-ben ráadásul Fernando Alonso, Jacques Villeneuve és Vitalij Petrov is feltűnt hasonló szerepkörben, persze ők is a saját országuk filmváltozatában. A Lightyear egyébként egy előzménytörténet lesz a Toy Story franchise-hoz, és június közepétől kezdik majd vetíteni a mozik.