hero image
dppi

Leclerc és Sainz azonnal kilökték egymást a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/03 15:30
Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. ezúttal távirányítós autókkal feszültek egymásnak a Miami Nagydíjra tervezett szerelésükkel.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A Ferrari párosa nagyon kedveli egymást, hamar megtalálták az összhangot, de ez valószínűleg nem lenne így, ha ádáz harcot vívnának az F1-es címért. Láthattuk, hogy ez milyen hatással volt anno Hamilton és Alonso kapcsolatára, majd Hamilton és Rosberg barátságára, ami gyakorlatilag emiatt ment tönkre.

Sőt, Vettel és Webber között is voltak feszültebb pillanatok, amikor az ausztrál képes volt nyomás alá helyezni a németet. Egyszerűen kikerülhetetlen mindez, az pedig a legerősebb példa erre, ami Senna és Prost között volt a McLaren-Hondánál évtizedekkel ezelőtt, melyek által még nagyobb legendává váltak.

Aligha lenne ez másképp a Ferrarinál, de hamarosan véget ér ez a fajta együttműködés, mert Sainznak mennie kell, Hamilton veszi át a helyét. A hétszeres világbajnok őrületesen sok pénzt kap a váltásért cserébe, és ha hozza azt a szintet, mint a spanyol, már megérte, mivel az átszerződésével több milliárd euróval ér többet jelenleg a Ferrari.

Leclerc és Sainz egyedi szerelésben hangolt a Miami Nagydíjra, nagyon bejön nekik ez a kék szín. Ezúttal távirányítós autókkal feszültek egymásnak, és nem lehetett azt mondani, hogy kímélték volna a másikat. Távolról sem, de legalább jól szórakoztak, miközben egészen közelről nézhettük meg az egyedi kollekciót.