hero image

„Leclerc magasabb szintre lépett, passzolnak hozzá az új szabályok!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ezt meg hogy tudta megfogni Fernando Alonso??? (videóval)

FORMA-1

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

Motorsport.hu
2022/04/11 15:44
A Sky Sports F1 szakértője, Martin Brundle a pontverseny éllovasát, Charles Leclerc-t dicsérte a legutóbbi írásában, és arra is rávilágított, hogy Carlos Sainznak gyorsan fordítania kell a helyzetén, különben második számú versenyzővé válhat.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

Lenyűgözően teljesít eddig a Ferrari és Charles Leclerc is. A monacói versenyző eddig hibátlan teljesítményt nyújt, és a Sky Sports F1-nak írt elemzésében Martin Brundle is arról írt, hogy fekszenek az új szabályok a Ferrari fiataljának.

„Leclerc magasabb szintre lépett, erős tempót és kiegyensúlyozott teljesítményt tud nyújtani, és látszólag mindig egy fél lépéssel az autója előtt jár, nem pedig a határokat feszegeti.”

„Passzolnak hozzá az új szabályok, most már magabiztosabb, mint korábban, az önmagába vetett hite is nőtt” – írta Brundle Leclerc-ről, aki az év első három futamából kettőt behúzott, Szaúd-Arábiában pedig második lett.”

Brundle arra is kitért, hogy Sainz nehéz helyzetbe kerülhet csapaton belül, és ha nem tud fordítani a helyzetén, akkor másodhegedűs lehet Leclerc mellett – Sainz Ausztráliában kiesett.

„Talán másodhegedűsi szerepkörbe fog kerülni Leclerc mögött, attól függően, hogy milyen formát tudnak mutatni a Ferrari riválisai, és hogy nyerni tud-e a következő néhány nagydíjon” – tette hozzá a Sky szakértője.

A következő verseny az imolai Emilia-Romagna Nagydíj lesz, ahova a Ferrari olasz sajtóhírek szerint kisebb fejlesztéseket fog hozni, és kérdéses, hogy ott is olyan meggyőző lesz-e az előnyük, mint Ausztráliában.